Tarotconsulten

Tarotconsulten in Almelo op afspraak en per e-mail

Tarot consult in Almelo of per email

Heb jij vragen die je maar bezig blijven houden en waardoor je gedachten rond blijven cirkelen?
Zou jij graag duidelijkheid willen over dingen die je bezig houden, zoals jouw relatie, jouw werk of carrière?
Zou je graag inzicht willen over keuzes die je moet maken in je leven?

In een tarot consult beantwoord ik jouw vragen over bijvoorbeeld relaties, werk, carrière en geef ik jou diepgaande inzichten in jouw levensprocessen en datgene wat er speelt in jouw leven.
Ik raadpleeg de tarot kaarten, mijn spirituele gidsen, mijn voorouders en werk met de energie van mijn kristallen, die ik speciaal selecteer voor een tarot consult en vanzelfsprekend mijn intuïtie.

Mijn werkwijze in een tarot consult

Ik verzorg persoonlijke tarot consulten in Almelo bij mij thuis in de praktijk of per email.
Iedere tarotlegging die ik doe is uniek en door mij speciaal ontworpen op jouw vraag of vragen.

Ik werk met mijn intuïtie, mijn gidsen en mijn voorouders, mijn kristallen en niet te vergeten, mijn 34 jaar lange ervaring met de tarot!
Geen enkel tarot consult is hetzelfde.
In een tarot consult kun je meerdere vragen stellen over verschillende onderwerpen.
Daarvoor gebruik ik verschillende legpatronen in meerdere leggingen, die volledig afgestemd zijn op jouw vragen en onderwerpen

Wat moet je weten over een persoonlijk tarot consult

Gedurende een persoonlijk tarot consult stel je mij je vragen en trek je zelf je kaarten.
Je hebt de gelegenheid om door middel van verschillende leggingen steeds meer diepgang te creëren of juist meerdere vragen te stellen over verschillende onderwerpen.
Jij bepaalt dus zelf hoe jouw tarot consult eruit ziet. Die keuze is altijd aan jou, maar ik kan je daarover advies geven naar aanlegging van de uitkomsten van een tarot legging.
Je kiest dan zelf om door te gaan in een volgende tarot legging over hetzelfde onderwerp of om een ander onderwerp of een andere vraag te kiezen waar je dan op wilt focussen.

Het fijne van een persoonlijk tarot consult is de onderlinge interactie tussen jou en mij.
Daarbij kun je desgewenst ingaan op onderdelen van het tarot consult en de diverse leggingen, meer informatie of een verduidelijking of verdieping vragen door middel van het trekken van extra kaarten etc. Dat zijn de voordelen van een persoonlijk tarot consult in mijn praktijk in Almelo.

Werkwijze bij een email tarot consult

Natuurlijk kunnen we ook een email consult afspreken.
Ik stem me af op jouw persoonlijke energie door middel van door jou verstrekte gegevens zoals je geboortenaam, je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats (voor zover deze bekend zijn).
Voorafgaand aan het tarot consult, na ontvangst van je betaling, hebben we contact per email en kun je me jouw vraag mailen met een toelichting.
De informatie die ik nodig heb om een goed tarot consult per email te geven is een korte omschrijving van je vraag.
Als je daarbij een toelichting schrijft over de omstandigheden waarop jouw vraag gebaseerd is, dan kan ik je een gedetailleerd antwoord geven op jouw vraag. Jij krijgt een volledig verslag van mijn tarot consult voor jou, uitgewerkt in een document dat ik je per email stuur.
Ik ontwerp iedere legging op basis van jouw vraag en jouw energie, dus geen enkel tarot consult is hetzelfde.
Je krijgt van mij binnen 5 werkdagen jouw reading in een document toegestuurd, compleet met foto van jouw legging, zodat je ook de kaarten kunt zien.

Mijn email tarot consulten zijn gedetailleerd en geven veel informatie.
Alle informatie die ik via de kaarten, mijn spirituele gidsen, intuïtie en voorouders krijg, ontvang jij in jouw tarot consult!

Tarieven tarot consulten

Een persoonlijk tarot consult in Almelo in mijn praktijk van een uur kost 50 euro.
Een email tarot consult kost 60 euro. Wanneer je meerdere vragen wilt stellen kun je het beste even contact met mij opnemen.

Wat moet je weten en wat kun je verwachten?

Als je een email tarot consult hebt besteld, dan stuur je me jouw vraag per email en dan krijg je een document met daarin een uitgebreid antwoord op jouw vraag met foto van jouw tarot consult binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw betaling.

Als je een persoonlijk tarot consult in Almelo in mijn praktijk wilt afspreken, stuur me dan een email op info@passievoortarot of bel me op telefoonnummer 0546 – 826558 om een afspraak te maken.

Tijdens een persoonlijk tarot consult krijg je alle informatie die ik via de kaarten, mijn spirituele gidsen en voorouders en intuïtie krijg.

Persoonlijke tarot consulten in Almelo in mijn praktijk vinden alleen plaats op woensdag, donderdag en vrijdag.

Ethiek

Ik geef geen medisch advies, beantwoord geen vragen over zwangerschappen of andere medische problemen, geef geen financiële adviezen en beantwoord geen juridische vragen.

Ik geef geen tarot consult voor je als je nog geen 18 jaar oud bent, tenzij je vergezeld wordt door één van je ouders of een meerderjarige begeleider!

Indien ik door ziekte verhinderd ben om jouw tarot consult te doen, dan zal ik je hiervan tijdig op de hoogte stellen en desgewenst een nieuwe afspraak met je maken.

Heb je vragen over tarot consulten?

Stuur me een email op info@passievoortarot of neem telefonisch contact met me op.

De Tarot biedt inzicht en duidelijkheid.

Passie voor Tarot

Maak kennis met mijn unieke manier van werken met de Tarot in consulten, curssussen of workshops. Ik werk met mijn Gidsen, mijn voorouders, mijn intuïtie en ruim 34 jaar ervaring met de Tarot.

© 2017 Passie voor Tarot